Mihai Stoica, fără simţul penibilului: Oficialul FCSB a început să-şi bată joc de munca lui Dan Petrescu la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua şi declaraţia de înţeles din partea lui Mihai Stoica! După ce şi-a epuizat postările ironice la adresa celor de la Dinamo, oficialul roş-albaştrilor şi-a adus aminte de CFR Cluj.

FCSB nu joacă mai nimic în 2018, având o singură partidă reuşită, victoria cu Lazio, la Bucureşti. Acest succes a fost urmat însă de un eşec usturător, 1-5, la Roma, în meciul retur.

În rest, vicecampioana are un joc inestetic, lipsit de consistenţă, dovadă şi o statistică alarmantă despre care „Adevărul“ a scris aici.

Simţind că nu poate ţine pasul cu cei de la CFR Cluj din punct de vedere fotbalistic, echipa pregătită de Dan Petrescu fiind mai bună în acest moment, Mihai Stoica a început să facă ce ştie mai bine: să dea din gură. Oficialul roş-albaştrilor a avut o intervenţie la Digi Sport în care a pus rezultatele CFR-ului de până acum pe seama unor arbitraje favorabile, bătându-şi joc de munca lui Dan Petrescu.

Ce a spus?

„Dacă erau arbitraje corecte, pentru titlu se băteau Steaua şi Craiova. CFR nu intra în discuţie. CFR Cluj a câştigat multe puncte în urma unor erori colosale, iar echipele care joacă fotbal cu adevărat în România sunt Steaua şi Craiova. Ce joacă CFR Cluj? Îmi explică şi mie cineva ce joacă? Eu îl găsesc vinovat pentru tot pe Vassaras (n.r. – Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor). Nu-l cunosc, dar e singurul vinovat.  Nu ştiu în ce limbă vorbeşte, sirtaki, nu ştiu, dar e inadmisibil“, a afirmat Mihai Stoica.

Refuzaţi cu cererea aducerii unor brigăzi din străinătate

În loc să vadă jocul slab al echipei şi să ia măsuri pentru îmbunătăţirea lui, cei de la FCSB mută discuţia spre arbitraj, având şi o propunere refuzată în acest sens.

Oficialii roş-albaştrilor au solicitat aducerea unor brigăzi din străinătate pentru partidele din play-off, însă acest lucru nu se va întâmpla. Asta deoarece, pentru ca un străin să conducă un meci din Liga I, ambele formaţii ar trebui să-şi dea acordul în acest sens şi apoi să contribuie la cheltuielile aferente.

„Cu arbitrii străini au fost împotrivă Dinamo, Craiova, Cluj, Viitorul şi Astra, dar s-a votat cu majoritate. Am cerut arbitri străini pentru a nu mai exista discuţii, presiuni în media, suspiciuni. Noi vom cere arbitri străini la toate meciurile noastre“, a spus preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Singura formaţie din play-off, pe lângă FCSB, care a acceptat ideea aducerii arbitrilor străini a fost CSMS Iaşi. În aceste condiţii, doar pentru întâlnirile dintre aceste grupări pot fi aduse brigăzi de afară, restul partidelor urmând a fi conduse de români.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite