Marius Şumudică: „M-am săturat să vorbesc cu mesageria lui Vamă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică a fost dat afară de la Rapid de Dinu Gheorghe şi de George Copos cu cinci etape înainte de a se încheia sezonul trecut. Dinu „Vamă" spunea că pentru el Şumi va fi mereu prieten, însă nu a fost chiar aşa.

Fostul tehnician dezvăluie că Dinu Gheorghe nu-i mai răspunde de două luni la telefon, în contextual în care mai are de primit două salarii de la Rapid, aproximativ 15.000 de euro. „Eu aş fi terminat sezonul pe banca Rapidului, calificam echipa în Liga Europa, dar n-am fost sprijinit în anumite momente de oameni în care am crezut prea mult. Mă refer la Dinu Gheorghe. La omul care nu îmi răspunde la telefon de două luni, deoarece Rapid are să-mi dea bani", a dezvăluit Şumudică.

Rămas fără angajament, rapidistul spune că e surprins de reacţia lui „Vamă": „Am muncit pentru bani şi corect ar fi măcar să mi se spună un cuvânt, că de căsuţe vocale m-am săturat. Îşi bat joc de mine". 

Alt ghinion pentru Şumi

O maşină i-a lovit fetiţa în faţa casei, iar antrenorul spune că Sara a scăpat ca printr-un miracol. „Sara a ieşit cu bicicleta pe stradă şi a luat-o în plin un taxi. Eram pe balcon, am auzit trosnitura şi în clipa următoare am văzut bicicleta sub maşină şi parbrizul spart. Fetiţa n-a avut absolut nimic!", a spus Şumi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite