Irina Begu, taxată pentru un gest oribil la Mamaia: „Ce a făcut ea m-a durut mai mult decât comportamentul lui Năstase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În nebunia scandalului provocat de căpitanul nejucător, a trecut neobservată o decizie ruşinoasă a Irinei Begu la sfârşitul partidei cu Heather Watson.

Britanicele au reclamat faptul că publicul de la Mamaia a preluat comportamentul şi limbajul urât de la Ilie Năstase în timpul partidelor din Fed Cup.

Din păcate, nu doar fanii au făcut acest lucru, ci şi Irina Begu, cea care a adus punctul decisiv pentru tricolore, trecând, duminică, de Heather Watson. La finalul partidei, ocupanta locului 33 WTA a făcut un gest care a trecut neobservat de mulţime, însă a fost remarcat, cu tristeţe, de Cristian Tudor Popescu. 

Acesta a amintit de episodul respectiv la finalul analizei pe care a făcut-o pentru Digi 24.

„Irina Begu, la sfârştiul partidei cu Heather Watson, nu se duce să dea mâna cu adversara şi nu se duce să dea mâna cu arbitrul, aşa cum se întâmplă în tenis prin tradiţie, prin fair-play, printr-o lege nescrisă, de când e tenisul tenis. Ei, astea au fost lucruri care m-au întristat aproape mai mult decât măscările lui Ilie“, a spus CTP.

El a criticat-o şi pe Sorana Cârstea pentru declaraţiile ei ilogice în încercarea de a justifica înjurăturile lui Ilie Năstase la adresa britanicelor.

„Sorana a spus că suntem o naţie mică! Aţi mai auzit asta? Şi a spus că sediul Federaţiei Internaţionale de Tenis e la Londra. A? Soros? Bruxelles-ul? Ce să facem, aşa ne-am obişnuit noi, românii, să fim persecutaţi. Da? Cred că dânsa e convinsă că au fost plătiţi din străinătate manifestanţii din pieţele României“, a adăugat jurnalistul.

„Astea m-au durut cel mai mult, pentru că sunt tinere jucătoare“, a concluzionat CTP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite