Ioan Niculae, ironic cu un jucător al Astrei: „Esenţa vieţii nu este friptura, cu grătar şi mici şi sarmalele cu mămăligă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae este încrezător că Astra poate elimina pe Omonia Nicosia din Europa League
Ioan Niculae este încrezător că Astra poate elimina pe Omonia Nicosia din Europa League

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a fost foarte încântat de prestaţia jucătorilor săi la debutul în noua ediţie de campionat, dar l-a luat în colimator pe atacantul Budescu, reproşându-i că mânăncă prea mult.

Deşi Ioan Niculae a fost foarte dezamăgit de echipa sa la finalul meciului cu Omonia din prima manşă a turului II din Europa League , după meciul de campionat cu Viitorul patronul şi-a lăudat jucătorii şi le-a fixat deja un obiectiv pentru noua stagiune.

„Ocazii am avut multe şi în prima repriză, dar din păcate omul de gol pe care îl aşteptăm, care ar trebui să fie Fatai, încă nu se aprinde. Adversarul a fost destul de dificil, o să vedeţi că Viitorul va face figură frumoasă. Nu este deloc un adversar modest. E prima oară când Astra mi-a plăcut din punct de vedere fizic, felul în care jucătorii s-au angajat. Valoarea lor o cam ştiam. La 4-0 nici nu mai am ce să comentez. Mă aşteptam să batem şi mă aştept să batem multe echipe în acest sezon. Nu suntem neapărat o echipă de titlu, dar suntem de locuri fruntaşe. Eu cred că putem bate şi Steaua”, a spus la Digi Sport Ioan Niculae.

Patronul giurgiuvenilor l-a mustrat pe atacantul Budescu, pe care l-a sfătuit, în stilu-i caracteristic, să nu ia viaţa ca pe un festin gastronomic: „Budescu, dacă i-ar veni mintea la cap şi să înţeleagă că esenţa vieţii nu este friptura cea mai grasă, cu grătar şi mici şi sarmalele cu mămăligă, eu vă spun - şi am mai spus-o în ultimul an şi jumătate - că poate fi unul din cei mai mari fotbalişti români. Se pare că în ultima vreme a mai înţeles, şi strâns de gât de doctori, a mai lăsat kilogramele. El trage la antrenamente, dar dacă bagi apoi un litru de cola... Valoarea lui ca jucător, loviturile sale, sunt incontestabile. Este un băiat tânăr, dacă va dovedi în continuare că se pregăteşte serios, poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională”, a mai comentat Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite