Imaginea serii în Barcelona - Dinamo Kiev! Imediat după terminarea meciului, Mircea Lucescu s-a repezit la Leo Messi

Imaginea serii în Barcelona - Dinamo Kiev! Imediat după terminarea meciului, Mircea Lucescu s-a repezit la Leo Messi

Miercuri seara, Dinamo Kiev a dat o replică excelentă pe terenul Barcelonei şi a pierdut greu, 1-2, un meci de la care ar fi putut pleca cu un rezultat de egalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

La finalul partidei, imediat după ultimul fluier al arbitrului, românul de pe banca celor de la Dinamo Kiev a făcut un gest care a stârnit comentarii. 
 
La ieşirea de pe gazon, la marginea terenului, Messi a dat mâna cu Ronald Koeman şi a vrut să se îndrepte către vestiare. În acel moment, Lucescu, aflat la câţiva metri de cei doi, l-a strigat de mai multe ori pe numele mic pe starul argentianian. 
 
Messi s-a întors, a dat noroc cu antrenorul (foto), după care a conversat cu acesta preţ de câteva secunde. Convorbirea nu a fost inteligibilă, dar la finalul ei, din mimica interlocutorilor, a reieşit că Messi a fost de acord cu doleanţa românului, cei doi stabilind să se revadă la vestiare. Discuţia s-a terminat cu Mircea Lucescu mulţumindu-i lui Messi în portugheză şi spaniolă. 
 
 
După eşecul de pe Camp Nou, Dinamo Kiev rămâne cu un singur punct în trei meciuri, în timp ce Barcelona este liderul grupei cu maximum de puncte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările