Halep, şmecheră ca Şarapova: Simona a dezvăluit cum a reuşit să întoarcă meciul cu Riske printr-o decizie inspirată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a cam chinuit pentru a trece în turul II de la French Open 2018, însă românca spusese, chiar înainte de confruntarea cu Alison Riske (83 WTA), că primul meci e mereu cel mai dificil la un Grand Slam.

Simona Halep a acumulat deja o experienţă mare în circuitul feminin, ceea ce îi permite să iasă din situaţii dificile, aşa cum a fost primul set al confruntării cu Alison Riske.

Atunci, liderul WTA a fost spulberată cu 2-6, după ce americanca a condus, la un moment dat, chiar cu 5-0. Imediat după terminarea setului, Halep a cerut o pauză pentru a merge la vestiare, aşa cum face şi Maria Şarapova, ori de câte ori dă de o situaţie dificilă.

De multe ori, rusoaica a reuşit astfel să întoarcă soarta unui meci, ceea ce a izbutit şi Halep acum, la French Open. Potrivit Digi Sport, Simona a şi mărturisit după victoria de miercuri că decizia de a solicita o pauză a fost extrem de inspirată.

Ce a spus Halep?

*Nu prea fac acest lucru, dar astăzi, după primul set, am simţit nevoia să merg puţin să mă spăl cu apă rece; am vorbit un pic cu mine, în sensul că am încercat să mă relaxez, să nu mă mai gândesc la rezultat, la scor, ci doar să-mi dau drumul la braţe şi să lovesc mingea cât se poate de puternic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite