Simona Halep i-a urat „La mulţi ani!“ lui Darren Cahill într-un mod cu totut inedit. Cum l-a surprins pe australian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep nu a uitat că astăzi este ziua de naştere a lui Darren Cahill, australianul împlinind 54 de ani.

Jucătoarea clasată pe locul 5 WTA a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu Darren şi o conversaţie avută cu tehnicianul australian despre ziua de duminică.

"D, astăzi e duminică... e o zi liberă"

"Simo, dacă vrei să fii cea mai bună, duminica nu e o zi liberă. Taci şi treci la treabă!"

"Ok, boss".

În finalul dialogului a venit şi urarea Simonei pentru aniversarea australianului: "La mulţi ani, D! Îţi doresc cele mai bune tari şi frumoase momente la sfaturile pe care le dai pe teren în timpul meciurilor!"

Simona Halep a anunţat, pe 12 septembrie, într-un mesaj postat pe Facebook, că va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill din sezonul viitor.

"Vă salut! Am nişte veşti extraordinare pe care vreau să vi le împărtăşesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. "D", ultima dată "te-am ucis" şi am de gând să te "ucid" din nou! Bine ai revenit! Abia aştept să terminăm ce am început! Pe curând!", a spus Halep.

darren
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite