Hagi a lămurit ce va face Rangers cu Ianis: „I-am spus că Dumnezeu i-a pus mâna în cap!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe zile în care presa a scris că mijlocaşul de 21 de ani ba se transferă la Lazio, ba va fi luat defenitiv de formaţia din Glasgow, tatăl său a explicat situaţia.

Fotbalul, la fel ca şi întreg sportul profesionist, stă pe loc, însă, dacă urmăreşti anumite site-uri din România ai impresia că, inclusiv acum, oficialii diferitelor cluburi se calcă în picioare pentru semnătura lui Ianis Hagi.

De fapt, lucrurile stau cu totul altfel şi, inclusiv Gheorghe Hagi a avut decenţa de a admite aceste lucru într-o intervenţie la Digi Sport. Fostul internaţional a recunoscut că, deocamdată, Rangers n-a luat nicio decizie privind transferul definitiv al lui Ianis şi că nici vreo altă formaţie n-a intrat pe fir.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Nu există nicio mişcare, e static, e acasă şi lucrurile sunt aşa cum le ştiţi. E împrumutat la Rangers cu opţiune de cumpărare. Până nu se termină, Rangers poate aştepta cât doreşte, nu e obligată.

*Eu îl am pe Ianis în casă de o lună, se pregăteşte foarte bine. Cred că, dacă mâine se duce să joace meci oficial, s-ar putea să joace bine. La cum joacă şi se antrenează... primeşte program de la club, o face foarte bine, 100%. Cred eu că contează mai puţin antrenamentele, e moment de adaptare, dar competiţia îţi dă altceva.

*El e împrumutat până în vară. Eu ştiu că presa vrea să ştie. Hagi dă mult, dă bine, dar el e liniştit. I-am zis în iarnă: Dumnezeu ţi-a pus mâna în cap! L-a dorit un club extraordinar, mare, puternic din Europa, un club extraordinar, cu mentalitate de câştigător, iar el se simte extraordinar.

*A făcut bine şi e în situaţia în care e tot fotbalul. Aşteaptă să vadă când începe. În rest, e liniştit şi arată bine.

*Eu am avut posibilitatea şi i-am pus o bicicletă în casă. Îşi trimite în timp real datele pe care le-a făcut, cât a alergat. Primeşte, zilnic, program de la club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite