Gigi Becali îl pune deja în gardă pe viitorul antrenor al FCSB: „Lucrează dupa regulile mele!“ Cum îl va ajuta rugăciunea în numirea noului tehnician

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seara, Bogdan Andone a demisionat din funcţia de antrenor al achipei FCSB, iar patronul echipei, Gigi Becali, lanseaza deja un avertisment pentru tehnicienii cu care negociază.

Fostul cioban a declarat la Digisport că nu intenţionează să îşi schimbe atitutdinea şi nici modul de lucru faţă de antrenorul cu care va semna o înţelegere, indiferent de cine va fi acesta. "Cine vrea să vină la mine să lucreze după regulile mele, cine nu să se ducă la Dinamo, să intre in insolvenţă", a spus afaceristul.

Becali a explicat şi modul în care se va decide numirea viitoarei marionete de pe banca tehnică a echipei  "Dau şi eu nişte telefoane, fac rugăciune şi după rugăciune, mâine (azi - n.r.) la liturighie, la biserică, "Doamne, dă-mi înţelepciune pe cine să pun antrenor. Că nu fac fără rugăciune nimic. Cer de la Domnul ", a precizat Becali.

Imediat după eşecul cu Alashkert, scor 2-3, în turul 2 preliminar al Europa League. Bogdan Andone a demisionat de la conducerea echipei FCSB şi a atacat fără perdea imixtiunile finanţatorului în treburile echipei

Ce a declarat Bogdan Andone
 
"Şi ca jucător am fost serios şi responsabil, aşa îmi fac şi meseria de antrenor. Tocmai de aceea nu accept pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. Am încercat să-i spun patronului despre problemele existente în ultima perioadă, dar e echipa lui, doar el decide, aşa că nu mai ce să fac la această echipă. Aşa că mă opresc aici în relaţia mea cu Steaua, nu ţin de scaun nu mă intersează banii, mă interesează să pot să-mi fac meseria cum vreau eu, să pot să muncesc pentru ceea ce cred eu"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite