Gabriela Firea se implică în sport: l-a dat afară pe şeful clubului CSM Bucureşti

Gabriela Firea se implică în sport: l-a dat afară pe şeful clubului CSM Bucureşti

Gabriela Firea FOTO Eduard Enea

Un scandal mare privind modul în care sunt cheltuiţi banii publici a dus la o demitere neaşteptată la vârful clubului CSM Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajuns la conducerea clubului Primăriei după plecarea sa de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Alin Petrache a fost pus pe liber de Gabriela Firea. 

Petrache intenţiona să cheltuiască peste jumătate de milion de euro pentru aniversarea clubului!

„Am luat decizia de a-l schimbă din funcţie pe domnul Alin Petrache pentru că nu accept şi nu voi accepta niciodată ca managerul unei instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, chiar dacă este ordonator terţiar de credite, să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil. Intenţia de a cheltui peste jumătate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se încadrează în politica actualei administraţii. Am alocat anul acesta un buget consistent pentru susţinerea performanţelor sportive, însă acest buget trebuie să fie utilizat judicios şi cu responsabilitate“, a spus Firea printr-un comunicat de presă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: