Emil Boc, mândru de CFR Cluj: Mesajul primarului după încă un titlu ajuns în Ardeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, un important susţinător al sportului, la Cluj
Emil Boc, un important susţinător al sportului, la Cluj

Chiar dacă, în mod oficial, e un suporter al Universităţii Cluj, edilul de 55 de ani a savurat, de fiecare dată, şi rezultatele bune ale formaţiei din Gruia.

Clujul e Capitala fotbalului românesc! Pentru că CFR tocmai a cucerit al 5-lea titlu la rând. Şi, la anul, oraşul din Ardeal poate avea chiar un mare derby la nivelul primei ligi: „U“ Cluj – CFR!

În acest moment, „şepcile roşii“ se pregătesc de barajul cu Dinamo. Pe care îl vor găzdui, în tur, pe Cluj Arena, la data de 21 mai, urmând ca returul să aibă loc, la Bucureşti, opt zile mai târziu. În celălalt baraj pentru Liga I se vor înfrunta Concordia Chiajna şi Chindia.

Până să vedem dacă „U“ Cluj va ajunge şi ea în Liga I, primarul oraşului, Emil Boc, a felicitat CFR pentru triumful din campionat printr-o scrisoare deschisă.

Ce a spus Emil Boc?

*Felicitări, CFR 1907 Cluj! Respect campionilor şi întregii echipe care a depus eforturi considerabile pentru obţinerea acestui rezultat remarcabil! Clujul este din nou pe harta europeană a fotbalului datorită vouă!

*Aţi reuşit să dovediţi încă o dată că spiritul de echipă, voinţa şi consecvenţa se transpun în performanţă. Este de admirat exemplul de profesionalism oferit tinerilor clujeni care visează ca într-o zi să vă calce pe urme. Mult succes în competiţiile europene şi în noul sezon competiţional!! Să ne bucurăm împreună de meciuri de fotbal de cea mai înaltă calitate, aici, la Cluj-Napoca!

Liga I, play-off, etapa a 9-a (penultima)

Sâmbătă

Farul – FC Argeş 1-0

Voluntari – FCSB 2-2

Duminică

CFR Cluj – CS U Craiova 2-1

Clasament

1. CFR Cluj 57 de puncte

2. FCSB 53p

3. CS U Craiova 45p

4. Voluntari 32p

5. Farul 32p

6. FC Argeş 27p

*Locul 1 participă în preliminariile Ligii Campionilor, iar locul 2 în preliminariile Conference League.

*Locul 3 va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 1 şi 2 din play-out pentru un loc în preliminariile Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite