Dan Petrescu a venit la Bucureşti să-l ia pe Bourceanu de la Steaua. "L-am vrut şi când antrenam la Kuban Krasnodar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu e unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din România
Bourceanu e unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din România

Antrenor la Dinamo Moscova, formaţie pe care a luat-o de pe ultimul loc şi a dus-o până în apropierea zonei de Liga Europa, Dan Petrescu a sosit azi în România, unde va sta două zile.

"Bursucul" a recunoscut că una dintre ţintele sale pentru perioada de transferuri este căpitanul Stelei, Alex Bourceanu. " L-am vrut şi când eram la Kuban Krasnodar, îl vreau şi acum. Nu ştiu însă dac-l pot lua, deoarece în Rusia situaţia financiară nu e tocmai roză. Nu ştiu ce transferuri pot face. Eu l-aş păstra şi pe Ropotan, dar va fi greu, deoarece lui îi expiră contractul. Vedem, vom discuta", a declarat Petrescu. 

El crede că în foarte scurt timp, golgeterul campionatului Raul Rusescu va face pasul şi la echipa naţională. "A zis Piţi despre el că e lent? Păi şi Piţi era la fel de lent. O să-l cheme o să vedeţi", a mai zis fostul internaţional.   

"Nu pleacă niciun jucător până nu luăm campionatul şi nu ne calificăm în Liga Campionilor. Bine, dacă îmi dau 5 milioane pe Bourceanu, îl dau. Bourceanu e cel mai bun jucător al meu "

Gigi Becali, patron Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite