Ce a vrut să spună Gabriela Firea în discursul pe care l-a avut în faţa Simonei Halep: „Mă doare ca român, mă doare ca părinte, mă doare ca primar general!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, i-a oferit Simonei Halep titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, într-o ceremonie desfăşurată la teatrul Excelsior.

Firea a avut şi un discurs în faţa asistenţei, în care a recunoscut că succesul Simonei Halep este exclusiv al ei.

 "La fel ca toate fetiţele, când Nadia Comăneci evolua, voiam să fim ca ea. Acum, peste nişte ani, alte fetiţe muncesc pe terenul de tenis, se străduiesc, depun energie şi toate vor să fie ca Simona Halep. Ea este un model de reuşită, de muncă, de tenacitate, de ambiţie. Îmi pare rău când, din nefericire, observ că sunt şi oameni care umbresc toată performanţa campionilor noştri şi i s-a întâmplat de câteva ori şi Simonei Halep. Mă doare ca român, mă doare ca părinte, mă doare ca primar general. Nu este normal, câtă vreme noi nu am făcut nimic pentru acest succes - munca şi meritul sunt în totalitate ale Simonei Halep, iar efortul este în totalitate al părinţilor - noi să emitem pretenţii, judecăţi de valoare, să ne dăm cu părerea, de parcă ne-am pricepe la toate", a spus ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite