Cadou de despărţire pentru Mitică (fost de la Ligă): 150.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pinalty a propus, LPF a votat: Dragomir pleacă acasă cu 150.000 de euro
Pinalty a propus, LPF a votat: Dragomir pleacă acasă cu 150.000 de euro

Adunarea Generală a Ligii a decis că Dumitru Dragomir merită 10 salarii compensatorii pentru „întreaga activitate desfăşurată în fruntea fotbalului românesc”, iar decizia s-a aprobat în unanimitate.

Gino Iorgulescu îşi începe mandatul la LPF cu o gaură în buget de 150.000 de euro. Adunarea Generală a Ligii a decis că Dumitru Dragomir merită 10 salarii compensatorii pentru „întreaga activitate desfăşurată în fruntea fotbalului românesc”, iar decizia s-a aprobat în unanimitate. Cum Mitică avea un salariu lunar de 15.000 de euro, Dragomir pleacă acasă cu un card burduşit. Gino Iorgulescu, în schimb, a afirmat că-şi va dona salariu către foşti jucători aflaţi în suferinţă sau întâmpină dificultăţi financiare. „Oricum, nu voi lua 15.000 de euro”, a spus Gino.


Interesant este că cel care a propus ca Mitică să încaseze aceşti bani este chiar Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahlăului, care l-a sprijinit pe faţă pe Gino. „După alegeri, eu i-am propus lui Dragomir să vină la noi, la Ceahlăul, dar cred că suntem prea mici pentru el”, a spus cel poreclit „Pinalty”. Mircea Lucescu crede că Dragomir poate fi o opţiune şi pentru Federaţie. „E posibil ca Dragomir să candideze la şefia FRF, nu exclud această variantă. Ar fi un contracandidat serios pentru Gică Popescu. Şi-a creat multe relaţii", a declarat Lucescu la sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite