Bianca Andreescu a vorbit despre anul irosit în circuitul WTA. Când va reîncepe să joace în turnee

Bianca Andreescu a vorbit despre anul irosit în circuitul WTA. Când va reîncepe să joace în turnee

Ultima participare a Biancăi Andreescu în cadrul unei competiţii oficiale a fost la Turneul Campioanelor din octombrie 2019, când a suferit o accidentare la genunchi şi a fost nevoită să se retragă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ca problemele să nu se agraveze, sportiva de origine română care joacă pentru Canada a decis atunci să se opereze.  În primăvară, Andreescu trebuia să se întoarcă în circuit, dar a amânat revenirea din cauza unei noi acidentări, după care a intervenit şi pandemia generată de noul coronavirus. 
 
Sportiva de 20 de ani a explicat pentru Tennis365.com că a depăşit perioada complicată şi că se pregăteşte intens pentru sezonul viitor.
 
"Sunt foarte bine. Virusul şi câteva mici probleme persoanle m-au încurcat puţin, dar acum sunt bine şi mă antrenez din greu. Abia aştept să înceapă sezonul din 2021. Sunt perfect sănătoasă. Am avut nevoie de timp liber şi această perioadă m-a ajutat să fac ordine în viaţa mea personală. Nu aş spune că sunt pregătită să joc un meci mâine. Prefer să adopt politica paşilor mărunţi şi cred că în aproxiamtiv două săptămâni voi fi la potenţial maxim" a declarat Bianca Andreescu pentru sursa citată
 
Întrebată dacă va fi pregătită pentru primul Grand Slam al Anului, cel din Australia, Bianca a răspuns că nu are niciun dubiu. "Da, Voi fi gata 100%" 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările