Becali a făcut o nouă criză de nervi: „Noi luăm goluri de la toţi! Suntem sacoşă“. Previziune apocaliptică pentru viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali îşi distruge, zilnic, echipa, după ce FCSB n-a fost în stare să câştige cu ultimele trei clasate în 2019: Dunărea Călăraşi (1-1), Concordia Chiajna (0-0) şi FC Voluntari (2-2).

Meciul cu FC Voluntari s-a terminat de două zile, însă Gigi Becali continuă să fie un „vulcan“, furios din cauza punctelor pierdute contra unor formaţii care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Într-o intervenţie pe care a avut-o, astăzi dimineaţă, la Pro X, latifundiarul din Pipera şi-a distrus, din nou, echipa, susţinând că FCSB nu va mai termina nici măcar pe locul 2 în acest sezon, aşa cum s-a întâmplat în 2018, 2017 şi 2016.

Ce a spus Gigi Becali?

*Eu mai ştiu cum o să fie cu Viitorul (n.r. – echipă pe care FCSB a învins-o în 15 din 20 de întâlniri din 2012)? Dacă ne-a bătut Voluntari, Hagi e mai bun. N-au dat gol până acum? Las că ne dau nouă doua goluri. Noi luăm de la toţi. Suntem primitorii de goluri, suntem sacoşa.

*Nu ştiu să trag nicio concluzie. Sunt confuz! Pe mine nu mă interesează campionatul. Eu vreau să jucăm în Europa. De asta sunt descurajat. Noi n-am bătut Voluntari şi Călăraşi. Ai 1-0 în minutul 13 cu Voluntari şi primeşti două goluri. Ce pretenţii să mai am? Mergem în Liga Campionilor şi ne spulberă!

*Concluzia mea e: suntem slabi. Dacă te bate Voluntari, că ne-a bătut (n.r. – S-a terminat, de fapt, 2-2), ce pretenţii să mai am? Facem floricele pe teren. Mâncăm floricele şi ghiocei. Jucătorii trebuie să fie bărbaţi!

*Nu mai am ambiţie. Cu cine să vorbesc? Ce să le zic jucătorilor? Dacă aşa sunt ei. Vor să <<doarmă>> pe teren. Le spun „Nu mai dormiţi!“. Dar, lor le placă să <<doarmă>> puţin. N-am ce să le spun. Doar atât: <<Asta e viaţa voastră. Dacă vrei puţin, puţin o să primeşti>>.

*Eu nu cred că mai e nevoie de timp. Cred că e nevoie de jucători. N-avem echipă puternică. N-avem bărbaţi puternici, de război. Avem «ţâr-ţâr». Nu merge cu floricele. Avem fotbalişti de floricele. A venit primăvara şi hai să facem floricele, lalele, ghiocei. Avem fotbalişti care au un mic talent, dar nu sunt bărbaţi de război.

*Cred că vom termina campionatul pe locul 3. M-am descurajat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite