Barca a făcut o super „achiziţie“ pentru conducere şi pregăteşte alta pentru echipă: detaliile celor două mutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carles Puyol
Carles Puyol

Catalanii au început reconstrucţia la toate nivelurile, după un sezon în care au cucerit un sigur trofeu: Supercupa Spaniei.

Au trecut doar câteva săptămâni de când Carles Puyol şi-a anunţat retragerea din activitatea fotbalistică, însă fostul fundaş al Barcelonei a şi fost deja angajat într-o altă funcţie în cadrul echiepi.

Site-ul oficial al Barcelonei a anunţat că Puyol va fi adjunctul actualului director sportiv, Andoni Zubizareta. Dacă această mutare s-a şi concretizat deja, în schimb, alta, mult mai spectaculoasă, se pregăteşte, în aceste zile.

Îl vor pe cel mai bun prieten al lui Messi

Potrivit jurnaliştilor spanioli, Barcelona va face o ofertă de 38 de milioane de euro celor de la Manchester City, pentru transferul lui Sergio Aguero (25 de ani). 

Atacantul argentinian, care a înscris de 17 ori în sezonul recent încheiat din Premier League, e cel mai bun prieten al lui Messi. Acesta a insistat de mai multe ori pentru aducerea lui Aguero pe „Camp Nou“.

Ziariştii spanioli susţin că oferta de 38 de milioane de euro e doar una de început înaintată de Barcelona. Cum City a plătit 42 de milioane de euro pentru Aguero, luat de la Atletico Madrid, e de aşteptat ca „cetăţenii“ să ceară minimum 50 de milioane de euro pentru a-l vinde pe atacantul de 25 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite