Amintirile îl ţin viu pe Daniel Prodan: „Hai să stingem televizorul şi la culcare, că mâine o avem groasă“. Ce a urmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist a decedat la 44 de ani, însă va trăi veşnic în amintirea tuturor datorită faptului că a fost un om vesel şi pozitiv care a făcut cinste României.

Mirel Rădoi s-a numărat printre cei care au avut posibilitatea de a-l cunoaşte mai bine pe Daniel Prodan şi, prezent în studioul Dolce Sport, fostul stelist a povestit o amintire despre perioada petrecută alături de cel care s-a prăpădit la 44 de ani.

„Am avut deosebita plăcere să-l am coleg de echipă, dar şi coleg de cameră. Un om extraordinar şi un fotbalist excelent. M-am întâlnit cu el cu puţin înainte de să plec din România şi era vesel, chiar dacă a avut ceva probleme cu cei de la federaţie, el nu vorbea pe nimeni urât. Îmi amintesc că am stat cu el în cameră înaintea meciului cu Franţa şi, de obicei, mai stăteam după cină la masă şi discutam despre adversar. Am mers în cameră, pe la ora 10, şi mi-a spus: <<românul meu, hai să stingem televizorul şi la culcare, că mâine o avem groasă cu Thierry Henry!>>.

A stins televizorul şi apoi, după un minut, a spus că mai bine mai stăm vreo oră. Era un băiat extraordinar, de caracter. El nu se văita niciodată, nu se plângea de nimic. Pentru mine, a fost un şoc să aud că a murit. Din păcate, n-am avut posibilitatea să vin şi la înmormântare“, a spus Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite