Cel mai bun prieten al lui Prodan n-a fost la înmormântarea lui. Cine e fostul fotbalist care n-a putut veni la funeralii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
daniel prodan inmormitnare

Daniel Prodan a murit fulgerător la vârsta de 44 de ani, lăsând în urma sa multă durere şi o lume a fotbalului care greu va trece peste acest şoc.

Didi a fost condus pe ultimul drum de cei mai mulţi dintre coechipierii lui de la echipa naşională şi de la Steaua, foşti fotbalişti de mare valoare, care au plâns ca nişte copii la căpătâiul lui Prodan. 

Între ei s-au aflat Gică Popescu, Gică Hagi, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, Dorinel Munteanu, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Basarab Panduru, Florin Prunea, Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici, Toni Doboş, Iulian Miu, Cristi Ciocoiu, Augustin Călin,Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoichiţă, Dumitru Dumitriu, Anghel Iordănescu şi Gino Iorgulescu.

La ultimul drum al lui Didi Prodan n-a fost însă prezentr cel mai bun prieten al lui, Costel Gâlcă. Acesta este antrenor în Arabia Saudită, la Al Taawon, care a avut meci vineri, cu o zi înaintea înmormântării lui Didi 

Gâlcă a fost profund afectat de pierderea prietenului său şi a încercat să ajungă la funerariile acestuia, dar nu a putut din cauza sistemului restrictiv al saudiţilor în ceea ce priveşte intrarea şi părăsirea Arabiei,

Între Gâlcă şi Prodan a fost o prietenie veche, de pe vremea când erau colegi la Steaua, la mijlocul anilor 1990. Cel mai frumos gol al carierei lui Prodan a fost marcat într-un meci Steaua-Glasow Rangers 1-0, din Liga Campionilor, după o centrare a lui Gâlcă.

Cariera de antrenor a lui Gâlcă i se datorează în mare măsură lui Prodan, care i l-a recomandat lui MIrcea Sandu, Fostul preşedinte al FRF a acceptat propunerea lui Didi şi i-a dat lui Gâlcă naţionala Under 17 a României, deşi acesta era cvasi debutant în antrenorat, Gâlcă a calificat însă echipa la turneul de  elită al Campionatului European, În virtutea performanei sale, Gâlcă a ajuns la Steaua, unde a câştigat toate cele trei trofee din fotbalul românesc: campionatul, cupa şi cupa ligii. 

galca
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite