Adevărul Live: Cupa Mondială intră de azi în ultima fază a grupelor. Cine câştigă bătălia pentru optimi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii "Adevărul" Iulian Anghel, Mihai Molnar, plus Gigi Stancu (Click!) au discutat despre ultimele evenimente de la Mondial.

Cei trei ziarişti au comentat mai multe subiecte: calificarea Belgiei, decăderea Portugaliei, plus o avancronică a partidelor de astăzi din Grupele B şi A: Olanda - Chile, Spania  - Australia (ora 19.00, TVR 1 şi TVR 2), Brazilia - Camerun, Mexic - Croaţia (ora 23.00, TVR 1 şi TVR 2).

Despre Belgia - Rusia 1-0

Iulian Anghel: Victoria Belgiei n-a venit deloc uşor în faţa Rusiei, dar "dracii" şi-au dovedit plusul de valoare individuală. Obiectivul lui Capello este să construiască o echipă foarte bună pentru Mondialul din 2018, când Rusia e gazda competiţiei.

Mihai Molnar: Belgia cred că în continuare e restantă faţă de aşteptările pe care le are lumea de la această echipă. Pe mine nu mă încântă victoriile Belgiei. 

Iulian Anghel: Capello e plătit cu 8,7 milioane de euro, aproape de 4 ori mai mult ca Del Bosque, antrenorul campioanei mondiale. 

Despre Algeria - Coreea de Sud 4-2

Iulian Anghel: Algeria nu mai bătuse pe nimeni la un Mondial de la turneul final din 1982. Atunci, a fost frustrată de calificarea în optimi din cauza unui blat odios între Austria şi Germania. Algeria e cea mai bună echipă din Africa de la acest Mondial. 

Mihai Molnar: Echipele din Asia au obţinut rezultate slabe. Şi Japonia a dezamăgit, şi Coreea de Sud. Iranul a avut un meci bun cu Argentina, dar tot un punct are. 

Despre Portugalia - SUA

Gigi Stancu: Portugalia e la pământ. Dacă la belgieni am văzut ce poate face Hazard, la Portugalia e cea mai mare individualitate, Cristiano Ronaldo, care n-a făcut nimic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite