A văzut-o pe Serena dezbrăcată: „Am fost şocată o săptămână!“. Cadanţu, declaraţie savuroasă

A văzut-o pe Serena dezbrăcată: „Am fost şocată o săptămână!“. Cadanţu, declaraţie savuroasă

Serena Williams e privită cu mult respect în circuitul feminin de tenis

În vârstă de 30 de ani, Alexandra e printre cele mai experimentate românce din circuitul WTA. Şi, atunci când a făcut primii paşi la nivel înalt, a avut o experienţă care a marcat-o definitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Cadanţu ocupă locul 290 în clasamentul îngheţat al tenisului feminin şi, după ce a jucat ultima dată la 26 februarie, la Altenkirchen (Germania), aşteaptă acum reluarea circuitului. Cel mai probabil, tenisul competitiv va reveni în arene, la finalul lunii august.

Până atunci, într-o apariţie la GSP Live, Alexandra Cadanţu a povestit o amintire simpatică legată de începuturile carierei sale în circuitul feminin.

„Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam şi prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viaţa mea. Am văzut-o dezbrăcată şi am rămas şocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace şi cum poate să se mişte“, a spus Cadanţu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: