Filmul răpirii bărbatului din București. Polițiștii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere

0
Publicat:

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul răpirii bărbatului de 33 de ani din București. Victima, care a fost transportată la Spitalul Elias, a fost băgată joi, 2 mai, cu forța într-o dubă de indivizi necunoscuți. Incidentul a avut loc în parcarea unui complex rezidențial din Sectorul 1.

Autoritățile încearcă să dea de urma răpitorilor. Foto: pixabay (Arhivă)
Autoritățile încearcă să dea de urma răpitorilor. Foto: pixabay (Arhivă)

Oamenii legii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona în care locuia bărbatul. Conform noilor informații din anchetă, răpitorii ar fi reușit să se furișeze în parcarea subterană a complexului din Sectorul 1 în momentul în care un alt vehicul ieșea.  

Potrivit Digi24, accesul în parcare este permis exclusiv autoturismelor cu numerele de înmatriculare înregistrate la complexul respectiv. 

În continuare, victima a fost băgată cu forța în dubă și încătușată. Ulterior, la șase kilometri distanță de la locul faptei, răpitorii l-au abandonat pe bărbat. 

Ca să scape basma curată, indivizii au abandonat duba pe Șoseaua Pipera. Anchetatorii analizează în prezent imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Duba a fost găsită de autorități în vecinătatea locului unde se afla și bărbatul. 

Amintim faptul că întâmplarea, care s-a petrecut în toiul zilei, a fost semnalată autorităților de paznicul complexului în care victima locuiește. Oamenii legii au dat de urma bărbatului de 33 de ani la puțin timp după incident.   

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 

Autoritățile încearcă să dea de urma răpitorilor. 

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite