Şumudică, spulberat în Turcia: Câte goluri a luat echipa sa în ultimele două meciuri şi pe ce loc a ajuns

Şumudică, spulberat în Turcia: Câte goluri a luat echipa sa în ultimele două meciuri şi pe ce loc a ajuns

Echipele pregătite de Marius Şumudică în Turcia au ceva în comun: pornesc destul de bine, după care au o cădere liberă.

Marius Şumudică bifează a doua sa aventură în Turcia, după ce, între iunie 2017 şi mai 2018, a pregătit Kayserispor. Şi atunci, românul a făcut furori la începutul mandatului său, după care, din cauza rezultatelor slabe, nici n-a apucat să ducă sezonul până la capăt!

Acum, cu Gaziantep, istoria se repetă! Şumudică a pornit cu 0-5 dezastruos pe terenul celor de la Fenerbahce, însă, în următoarele cinci meciuri, a înregistrat patru victorii şi o remiză. Gaziantep părea a fi pe val, însă criza a început de la finalul lunii septembrie. Mai precis, de la partida cu Goztep Izmir, la 30 septembrie, încheiată cu 1-1. De atunci, elevii lui Şumudică au două înfrângeri la rând. După 1-2, acasă, cu Istanbul BB, sâmbătă, a venit un eşec categoric, 1-4 cu Trabzonspor în deplasare. Norvegianul Sørloth, care a înscris pentru naţionala sa pe „Arena Naţională“, a fost şi coşmarul lui Şumudică, marcând un gol şi dând şi o pasă decisivă.

După opt etape, Gaziantep ocupă locul 8 din 18 cu 11 puncte. Lider e Trabzonspor cu 15 puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: