Iubita lui Liviu Dragnea citează din Angelina Jolie într-un mesaj de Revelion. Ce spune despre pierderea celor dragi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a postat pe Instagram referitor la aşteptările pentru anul 2020, un citat motivaţional în limba engleză care aparţine actriţei Angelina Jolie. Şi nu numai.

În traducere, mesajul sună astfel: „Dorinţa mea este ca, în 2020, să ne amintim cu toţii cine suntem şi să rămânem aşa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simţi că nu îţi trăieşti viaţa din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îţi cauzează acea senzaţie de sufocare”, potrivit digi24.ro.

angelina jolie

Tot astăzi, Irina Tănase a mai postat un alt mesaj în engleză al lui Billie Lourd, care transmite dragostea şi compasiunea pentru toţi cei „care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor şi care le lipseşte, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu mesajul „fiţi buni şi aveţi răbdare”.

billie

Cu două luni în urmă, Irina i-a dedicat lui Liviu Dragnea o poezie de amor în ziua în care acesta împlinea 57 de ani.

Iubitul fetei  execută în acest moment o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Cererea de anulare a condamnării formulată de Liviu Dragnea a fost respinsă recent de tribunalul UE.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite