Un fost deputat PNL, atac la conducerea partidului: Dacă deranjez, să mă dea ei afară

Un fost deputat PNL, atac la conducerea partidului: Dacă deranjez, să mă dea ei afară

Virgil Guran. Sursa foto zvp.ro

Fostul deputat liberal Virgil Guran a declarat, într-o intervenţie la Antena 3, faptul că oamenii din partid care nu transmit mesajele agreate de conducere ar fi fost ameninţaţi că vor fi excluşi.

„Dacă deranjez, să mă dea ei afară. PNL nu e proprietatea a 4-5 oameni Să mergem în ”«surda» şi să spunem că noi nu am greşit niciodată, nu am făcut niciodată, e grav. Şi doamna Turcan spune că deranjez. Eu am gândit mereu ca un liberal, trebuie să avem curajul să terminăm cu aranjamentul, cu oamenii care stau drepţi în faţa celor care nu au nimic de spus. Eu nu o să aplaud niciodată pe cineva care nu merită. Mi s-a reproşat că sunt pro-PSD.”, a declarat Virgil Guran la Antena 3.
 
Potrivit mărturiilor lui Guran, mai mulţi liberali sunt acuzaţi că nu spun la emisiunile la care sunt invitaţi ceea ce li se transmite de la partid şi li s-ar fi cerut demisia din formaţiune.
 
Virgil Guran a fost parlamentar de Prahova în perioada 2012-2016, acesta fiind ales pe listele USL. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările