UDMR se reuneşte în şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali, astăzi, la Târgu Mureş

UDMR se reuneşte în şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali, astăzi, la Târgu Mureş

FOTO Inquam Photos

Conducerea UDMR îşi prezintă, sâmbătă, raportul de activitate pentru anul 2017 în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), fiind aşteptate prezentări din partea preşedintelui Kelemen Hunor şi a preşedintelui executiv Porcsalmi Bálint. Înaintea şedinţei va avea loc ceremonia anuală de acordare a distincţiilor ”Bradul de Argint“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) are loc sâmbătă, de la ora 10.00, la Târgu Mureş, în sala mare a Palatului Culturii.

”Reuniunea va începe cu raportul politic al preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, şi cel al preşedintelui executiv, Porcsalmi Bálint, urmate de dezbateri”, anunţă UDMR.

Înaintea şedinţei va avea loc ceremonia festivă de acordare a distincţiilor ”Bradul de Argint”, care se acordă anual începând cu anul 2002.

”Prin acordarea distincţiilor «Bradul de Argint», UDMR îşi exprimă recunoştinţa faţă de activitatea celor care s-au implicat semnificativ în dezvoltarea şi păstrarea identităţii comunităţii maghiare şi în realizarea obiectivelor asumate de UDMR, în programul său”, precizează organizatorii.

De-a lungul timpului, distincţia a fost primită de personalităţi culturale, artistice şi politice, ale maghiarilor, dar şi de primari şi funcţionari care au sprijinit activitatea comunităţii.

Ultima reuniune a CRU a avut loc în luna decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: