Reacţia lui Dragnea, după ce Dăncilă a anunţat că votează la referendum

Reacţia lui Dragnea, după ce Dăncilă a anunţat că votează la referendum

Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că e foarte bine că premierul merge să voteze la referendumul pe Justiţie şi a precizat că şi el va face acelaşi lucru, dar că nu poate spune cum votează.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am văzut declaraţia, dar dacă a zis aşa, e foarte bine. PSD tot timpul a spus, în frunte cu mine, că noi nu respingem întrebările de la referendum, ba dimpotrivă, le susţinem”, a spus Livu Dragnea.
 
Liderul PSD a precizat că va vota la referendum. Fiind chestionat dacă votează „da” sau „nu” la referendum, Dragnea a răspuns: „Hai să ajungem acolo. E culmea, iar vreţi să-mi facă ăştia un dosar? Că spun, că influenţez. Lăsa-ţi-mă în pace! Eu de aia nu vorbesc despre referendum. Când au zis ei că am zis oamenilor să vină la vot, la referendum, m-au condamnat. Alţii au boicotat referendumul, sunt bine merci. Aşa că nu mai ştiu ce să spun”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.
 
Viorica Dăncilă a anunţat, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: