Rareş Bogdan, aluzie la gestul lui Dan Barna din şedinţa de plen: Gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie

Rareş Bogdan, aluzie la gestul lui Dan Barna din şedinţa de plen: Gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie

Dan Barna în timp ce indică unde i-au căzut ochelarii. FOTO: Captură

Rareş Bogdan a declarat că „gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie”, făcând aluzie la incidentul în care un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat pentru a-i ridica ochelarii lui Dan Barna. „Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, să avem un comportament care să semene cu cel al lui Adrian Năstase”, a declarat Rareş Bogdan fără să îi rostească numele lui Barna.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora. Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase. Şi nu mă refer aici la comportamentul lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan ci al altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi care ...", a afirmat Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, la Antena 3.

Întrebat dacă se referă direct la Dan Barna, Rareş Bogdan nu a negat.

„E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui. Gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie", a replicat liderul liberal.

Liderul USR PLUS Dan Barna a fost criticat după ce un angajat al Parlamentului a fost chemat să îi ridice ochelarii care căzuseră în faţa pupitrului, la şedinţa de plen de luni.

El a oferit propria versiune a celor întâmplate susţinând că o colegă l-a chemat pe acel angajat, fără ca el să-i fi cerut asta, şi admite că i-a indicat acestuia cu mâna unde căzuseră ochelarii.

„Înţeleg totuşi că nu am făcut chiar bine şi îmi pare rău de gestul meu. Le mulţumesc însă lui Valentin şi M (n.r. - colega sa şi angajatul care a recuperat ochelarii) pentru că au dovedit că sunt oameni", a declarat Barna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările