Purtătorul de cuvânt al PNL, despre legea offshore: „Sper să fie promulgată până la data de 1 iunie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos
FOTO: Inquam Photos

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat, la Adevărul Live, că nu există niciun fel de întârziere cu legea offshore, aflată la Senat, şi a precizat că speră să fie promulgată până la începutul lunii iunie, pentru că este o lege care asigură independenţa energetică a României.

„Nu există niciun fel de întârziere pe legea offshore. Ea parcurge etapele unei adoptări în Parlament, într-un ritm alert. Eu sper că până la data de 1 iunie să fie promulgată, pentru că este o lege extrem de importantă, mai ales în contextul actual, în privinţa securităţii energetice”, a transmis purtătorul de cuvânt al PNL la Adevărul Live.

Ionuţ Stroe a precizat că legea offshore va contribui la independenţa energetică a ţării şi protejează statul de variaţiile de preţ de pe pieţele internaţionale. „Am spus-o şi credem că este un termen real, sfârşitul acestui an, pentru primele resurse exploatate de gaze naturale. Legea offshore este o prioritate pentru noi”, a explicat liberalul.  

Vezi şi: Purtătorul de cuvânt al PNL: „Nicolae Ciucă poate avea un impact serios la prezidenţiale”

Adevărul Live. Ionuţ Stroe: „Atacurile cibernetice nu trebuie să intimideze în a afirma clar că ceea ce face Putin în Ucraina este ilegitim”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite