PSD vrea alianţă cu Pro România şi ALDE la locale. Ciolacu: Mâna întinsă din partea PSD e una reală. Ponta: Spun de 1.000 de ori că nu facem alianţă cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat vineri într-un interiviu la DCNews că formaţiunea sa este deschisă pentru o alianţă electorală atât cu Pro România cât şi cu ALDE pentru alegerile locale. Ciolacu a dezvăluit că a discutat deja cu Victor Ponta şi că aşteaptă un răspuns de la acesta.

„Eu doresc o reîntregire a stângii. Am declarat acest lucru, am făcut anumiţi paşi. Am dat o decizie în interiorul partidului, fiecare organizaţie judeţeană decidă de alianţă face. Sunt multe care vor alianţă cu Pro România. Nu vă ascund că ieri am avut o discuţie cu dl Ponta. Încercăm să depăşim anumite momente. Mâna întinsă din partea PSD e una reală. Decizia îi aparţine dlui Ponta (...) Nu excludem o alianţă şi cu ALDE”, a explicat Marcel Ciolacu la DCNews.

De cealaltă parte însă, liderul Pro România Victor Ponta a declarat pe 4 martie că este exclus orice parteneriat cu PSD, partid despre care spune că ar fi încă „prizonier în jocul de interese al grupării Dragnea - Dăncilă”.
 
„Am venit special astăzi la Buzău ca să spun nu o dată, ci de 1.000 de ori, că nu vom face alianţă nici cu PSD, nici cu PNL, cu niciun partid. Vom avea liste complete la cele 87 de primării şi sunt convins că la Buzău vom obţine unul dintre cele mai bune rezultate din ţară”, a declarat Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite