Ponta prezintă o poză în care Dragnea apare alături de Dîncu şi Gabriel Oprea la o petrecere: Mi-a aduc aminte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui Maior

Ponta prezintă o poză în care Dragnea apare alături de Dîncu şi Gabriel Oprea la o petrecere: Mi-a aduc aminte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui Maior

Fostul premier Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta a prezentat, marţi, o nouă fotografie în care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea şi alături de fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării Vasile Dîncu, la un eveniment care nu era oficial. Ponta a mai precizat că şi-a adus aminte cum Liviu Dragnea „se lupta“ să fie şi el chemat la ziua lu George Maior, la acea vreme director al SRI.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu sunt convins că toţi cei care ieri au susţinut la televizor că poza respectivă este falsă, au fost dezinformaţi de domnul Dragnea. Toată această poveste cu domnul Dragnea care se luptă cu statul paralel este o minciună de la cap la coadă. Nu s-a luptat niciodată în niciun fel. Întotdeauna a vrut să fie prieten cu cei care reprezintă statul. Dacă îşi dorea într-adevăr să oprească abuzurile, de doi ani are puterea totală”, a spus Victor Ponta într-o conferinţă de presă.

În cadrul conferinţei de presă, fostul premier a mai prezentat o fotografie în care Dragnea apare alături de Gabriel Oprea şi Vasile Dîncu şi spune că evenimentul nu a fost unul oficial ci era ziua de naştere a cuiva. „Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru că erau şi prieteni, şi membri de familie, era la ziua cuiva, în luna sepembrie. Când ne-a explicat domnul Dragnea cu George Maior, mi-a aduc aminte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui George Maior. M-a întrebat de zece ori când e, unde e, nu cumva să nu fie invitat“, a mai afirmat Ponta.

De asemenea, Ponta a precizat că pozele sunt făcute de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, fost parlamentar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: