Ponta, despre noul partid: „Am încredere că va fi un proiect de bună credinţă“. Ce orientare ideologică va avea formaţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, într-un comentariu pe pagina sa de fFacebook, faptul că partidul pe care îl va lansa va fi unul de „centru-stânga“, care va urmări aplicarea „lucrurilor bune“ din anii în care era şef al Guvernului.

„Eu voi lansa acest nou proiect politic de centru stânga - şi voi încerca să aplic toate lucrurile bune pe care le-am realizat în anii de guvernare dar mai ales să nu mai repet greşelile făcute! Am încredere că va fi un proiect de bună credinţa ; de succes, o saă vedem”, a scris Victor Ponta, ca răspuns la o întrebare a unui internaut pe pagina personală de Facebook.

Cel mai probabil Victor Ponta se referă la partidul Pro România, care a fost lansat de Daniel Constantin şi care împărtăşeşte aceleaşi valori precum cele enunţate de fostul lider la Palatul Victoria.

Recent, fostul premier preciza că el nu urmăreşte ruperea PSD, ci doar le recomandă debarcarea lui Dragnea înainte ca acesta să îi ducă în prăpastie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite