Politicienii Români alături atunci când vorbim de "Aducem Basarabia Acasă"

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată că politicienii români uită complet de lupta politică atunci când e vorba de interesul naţional, când vorbim că nevoie să ADUCEM BASARABIA ACASĂ. După ce membrii USL au cerut acest lucru în parlament acum şi opoziţia cere să ADUCEM BASARABIA ACASĂ.

Iată că avem o clasă politică responsabilă atunci când vorbim de unul din proiectele naţionale majore. Dincolo de interesele personale ea se dovedeşte a fi responsabilă atunci când vorbim că e nevoie să ADUCEM BASARABIA ACASĂ.
După ce Ninel Peia - PSD a citit în Parlamentul României o declaraţia politică prin care se cerea acest lucru, după ce Partidul Conservator a cerut lui Dragnea ca regionalizarea să ţină cont de posibila Unire a României cu Republica Moldova, după ce PPDD s-a declarat partid unionist având acest lucru în program, a venit ca şi opoziţia să preia în mod clar acest mesaj(el a fost afişat constant şi înainte).

În cadrul lansării campaniei ADUCEM BASARABIA ACASĂ de a Botoşani a fost alături de Acţiunea 2012 şi deputatul Cristian Roman, unul din semnatarii Pactului pentru Basarabia şi care a ţinut să fie primul semnatar al petiţiei care va trimite în parlament o lege pentru UNIRE.
Acesta a declarat că el consideră că acest proiect este cel mai important proiect politic românesc după intrarea României în NATO şi Uniunea Europeană.

“Principalul motiv pentru care sunt aici si am accesat la acest proiect este pentru ca cred foarte tare ca este cel mai important proiect politic romanesc dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si in NATO. Cred ca este momentul ca toate fortele politice sa dovedeasca ca ‘Unirea face Puterea’. "

Deputatul Cristian Roman a afirmat că trebuie să dovedim că "UNIREA FACE PUTEREA" şi că trebuie eliminate toate orgoliile şi să unim toate forţele politice pentru ca acest proiect să fie dus la îndeplinire.

"Cred ca ar trebui lasate deoparte toate orgoliile si sa ne unim fortele pentru ca acest proiect sa fie dus la indeplinire. Foarte important, exista un context european foarte favorabil. Au fost cativa oficiali, de cel mai inalt rang, in vizita, in Republica Moldova, si acesta este un semnal important. As aduce aminte doar vizita cancelarului german Angela Merkel. Va garantez ca, impreuna cu colegii mei, vom sustine si in Parlament proiectul de lege”, a declarat Cristian Roman.

Iată că se poate cu atât mai mult cu cât nu mai târziu decât ieri deputatul Aurelian Mihai a avertizat Tiraspolul cu privire la presiunile pe care le realizează asupra etnicilor români.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite