Opoziţia a părăsit şi marţi plenul Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii Opoziţiei au reacţionat marţi, pentru a şaptea oară, faţă de faptul că şedinţa de plen este condusă de Roberta Anastase, iar la prezidiu se află Sever Voinescu. Deputaţii PNL şi PSD au părăsit şedinţa.

"Noi vom părăsi în continuare plenul, atâta timp  cât dvs. (Roberta Anastase, n.r.) veţi continua să conduceţi şedinţele", a spus de la tribună liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa.

Totodată, deputatul a susţinut că Roberta Anastase ar trebui să deblocheze activitatea, nu să vorbească despre tăieri de indemnizaţii.

"Noi nu suntem salariaţi la instituţia dumneavoastră, suntem prezenţi la lucrările Parlamentului, dar avem şi dreptul de a protesta, iar o formă de protest poate fi şi părăsirea lucrărilor Camerei", a adăugat liderul deputaţilor PSD.

Declaraţia social-democratului a venit după ce liberalii, prin vocea viceliderului Eugen Nicolaescu, a reamintit decizia deputaţilor PNL de a nu participa la şedinţele de plen conduse de către Roberta Anasatse şi cu Sever Voinescu la prezidiu.

Parlamentarii Opoziţiei au lipsit şi luni de la şedinta Biroului Permanent, iar după-amiază au părăsit  plenul, nemulţumiţi că Roberta Anastase prezidează şedinţa.

Activitatea Camerei Deputaţilor este blocată de la scandalul legat de modul de adoptare a Legii pensiilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite