Klaus Iohannis, discuţie cu preşedintele Israelului despre criza de COVID-19

Klaus Iohannis, discuţie cu preşedintele Israelului despre criza de COVID-19

Preşedintele Israelului a acceptat invitaţia lui Klaus Iohannis de a vizita România după finalizarea crizei de coronavirus FOTO Presidency

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit cu preşedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologică generată de noul coronavirus, precum şi despre cooperarea pentru contracararea răspândirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul său sraelian la Bucureşti după finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitaţia fiind acceptată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut marţi, 31 martie a.c., o convorbire telefonică cu Preşedintele Statului Israel, domnul Reuven Rivlin, la solicitarea părţii israeliene. În cadrul discuţiei, au fost abordate criza epidemiologică generată de noul coronavirus, precum şi modalităţile de cooperare pentru contracararea răspândirii acestuia. Preşedintele Klaus Iohannis a prezentat măsurile adoptate de autorităţile române pentru identificarea şi tratarea persoanelor bolnave de COVID-19, precum şi pentru prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Totodată, în cadrul convorbirii a fost reliefată relaţia apropiată de prietenie dintre cele două state şi popoare, bazată pe interese comune. Preşedintele Klaus Iohannis l-a asigurat pe omologul israelian de sprijinul său pentru continuarea dezvoltării, consolidării şi diversificării relaţiilor României cu Statul Israel.

„Preşedintele României a reiterat invitaţia adresată omologului israelian de a efectua o vizită în ţara noastră după finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitaţie acceptată de Preşedintele Reuven Rivlin”, conform Preşedinţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: