Mitică Dragomir a renunţat la mandatul de consilier general: „Dacă mai făceam valuri, simţeam că îi făceam rău doamnei Firea”

Mitică Dragomir a renunţat la mandatul de consilier general: „Dacă mai făceam valuri, simţeam că îi făceam rău doamnei Firea”

Dumitru Dragomir FOTO Arhivă

Fostul deputat şi preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, a renunţat la mandatul de consilier general al Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce îmi trebuie mie PSD, consilier la primărie? Am fost toată viaţa vultur şi acum să fiu cioară. Dacă mai făceam valuri, simţeam ca îi făceam rău doamnei Firea”, a declarat Dumitru Dragomir la Digisport.

Fostul deputat şi preşedinte LPF a făcut parte din lista de consilieri propusă de Gabriela Firea, figurând alături de alte nume din fotbal, printre care Anghel Iordănescu, Cornel Dinu şi Daniel Pancu.

Judecătoria Sectorului 1 a decis validarea mandatelor în cazul a 45 de consilieri generali ai Capitalei, însă a invalidat mandatul lui Dumitru Dragomir. 

Pe 8 octombrie, Dragomir declara că nu va renunţa la mandatul de consilier general.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările