Deputatul PNL Pavel Popescu acuză Huawei de „intimidare“. Ce a scris liberalul pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Pavel Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care acuză compania Huawei de ”tentative de intimidare” la adresa sa. Liberalul atenţionează Huawei că este „un demnitar al statului român” şi că, „dacă au ceva de discutat, să mă contacteze direct”.

”Amintesc firmei HUAWEI că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze”, este mesajul postat de Pavel Popescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Acest mesaj a dispărut însă, timp de câteva zeci de minute, de pe pagina deputatului liberal, dar a fost repostat ulterior.

Deputatul Pavel Popescu a repostat mesajul. El precizează că pe cel postat anterior l-a şters „în urma unei erori/editări”.

„Amintesc firmei Huawei că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze direct.
P.S. În urma unei erori/editări am şters mesajul. Îl reiterez”, a scris din nou Popescu.

Imagine indisponibilă

UPDATE: Huawei a contactat Adevărul pentru a clarifica poziţia companiei cu privire la postarea lui Pavel Popescu. Redăm mai jos, integral, declaraţia de presă a Huawei:

”Huawei doreşte să îşi exprime profunda îngrijorare în urma luării la cunoştinţă a mesajului postat de dl. deputat Pavel Popescu pe contul său de Facebook, în seara zilei de 21 noiembrie, mesaj în care s-au făcut referiri directe la companie.

Huawei se declară suprinsă că domnul Popescu a fomulat astfel de declaraţii controvesate acum, ca şi în trecut.  

Compania noastră are o politică de toleranţă zero faţă de un astfel de comportament precum cel descris de domnul deputat Pavel Popescu. Mai mult, Huawei a implementat standarde stricte de etică şi conformitate, respectate de toţi angajaţii şi partenerii de afaceri.

Cu această ocazie, reprezentanţii Huawei i-au solicitat oficial domnului deputat Pavel Popescu realizarea unei întâlniri de clarificare  a aspectelor ridicate în cadrul postării sale, ca şi a oricărei alte preocupări legate de activitatea companiei. Intenţia noastră este să prevenim ca informaţii incorecte să ajungă în spaţiul public. 

Dorim să îi informăm şi să îi asigurăm pe cititorii dumneavoastră de transparenţa şi deschiderea deplină a Huawei pentru dialog cu orice parte interesată.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite