Cum răspunde Orban acuzaţiilor din şedinţa PNL

Cum răspunde Orban acuzaţiilor din şedinţa PNL

Premierul Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a negat faptul că în şedinţa Biroului Executiv a fost criticat de mai mulţi colegi din conducerea partidului, fiind de părere că tot ceea ce apare în spaţiul public sunt „minciuni”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din punctul meu de vedere, voi face o campanie pozitivă, care are la bază viziunea mea despre PNL, care va stabili obiectivele PNL în următorii 4 ani şi va îndeplini proiectele leadership-ului”, a declarat Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv.  
 
Întrebat ce părere are de faptul că numeroşi lideri au plecat de lângă el, preşedintele PNL a precizat: „Fiecare membru PNL are libertatea de a-şi stabili opţiunea. Eu contez pe colaborarea membrilor PNL indiferent de opţiunea lor”. 
 
„Este o minciună”, a subliniat Orban, referitor la acuzaţiile care i-au fost aduse de Robert Sighiartău şi Florin Roman. Liderul PNL a spus că nu vrea să comenteze declaraţiile altor colegi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările