Cîţu: 40 de filiale au votat moţiunea „România Liberală”

Cîţu: 40 de filiale au votat moţiunea „România Liberală”

Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin

Florin Cîţu a declarat în cadrul Consiliului Naţional al PNL că moţiunea sa, „România Liberală” a fost votată de 40 de filiale judeţene, dintre care 34 votând doar moţiunea sa privind candidatura la preşedinţia PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

>>La precedentul Consiliu Naţional mi-am anunţat candidatura pentru preşedinţia PNL. Atunci aveam în spate o echipă cu care am pornit la drum, dar am spus din primul moment că voi construi şi obiectivul era de a aduce în spatele meu întreg PNL după acest Congres. Astăzi după ce s-au votat moţiunile, sunt 40 de filiale care au votat moţiunea „România Liberală”, dintre care 34 au votat doar moţiunea „România liberală<<, a declarat premierul Florin Cîţiu.  

Premierul a mai lansat un apel membrilor PNL pentru a nu nu mai ataca partidul. 

„Aş vrea să vă rog pe toţi să ne comportăm civilizat în această perioadă. (...)Este o rugăminte pe care o am pentru toţi colegii, fără a mai ataca PNL, şi aşa sunt destui în afară care ne atacă pe noi, atunci când atacăm PNL, atacăm fiecare membru al PNL”, a mai declarat el. 
 
Premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului în luna mai, după ce actualul preşedinte al formaţiunii Ludovic Orban afirma că are susţinerea a 36 de filiale judeţene în cazul candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările