Cioloş: Marcel Ciolacu se joacă acum, în plină pandemie, cu majorităţile şi îşi bate joc de guvernarea ţării pe baza voturilor aduse de minciunile lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş, lider PLUS
Dacian Cioloş, lider PLUS

„Dacă în sfârşit a ajuns la concluzia că justiţia trebuie făcută în instanţă, nu la partid, atunci să accepte că şi guvernarea se face pe programe şi viziune, nu pe minciuni, frică şi dezbinare”, a reacţionat liderul PLUS Dacian Cioloş, după ce Marcel Ciolacu s-a lepădat de era Dragnea la Congresul PSD.

”Domnul Marcel Ciolacu se joacă acum, în plină pandemie, cu majorităţile şi îşi bate joc de guvernarea ţării pe baza voturilor aduse de minciunile lui Liviu Dragnea. Dacă în sfârşit a ajuns la concluzia că justiţia trebuie făcută în instanţă, nu la partid, atunci să accepte că şi guvernarea se face pe programe şi viziune, nu pe minciuni, frică şi dezbinare.

PSD trebuie nu doar să aibă curajul să se uite în spate la ce a lăsat în urmă, dar ar fi bine să-şi şi asume toate relele făcute acestei ţări de către cei de care PSD s-a tot lepădat în aceste decenii pentru a o putea lua de la capăt cu alte şi alte minciuni.

PSD a fost răul venit peste noi din cauza indiferenţei şi a credulităţii noastre, ca alegători. Şi doar renunţarea la indiferenţă şi la credulitate ne poate duce la o nouă eră, în care astfel de „lepădări” să nu mai fie cele care ne construiesc viitorul”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă la Palatul Parlamentului. În competiţia internă pentru şefia partidului s-au înscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu şi fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, care nu a venit însă la Congres, în semn de protest faţă de Marcel Ciolacu. Actualul preşedinte interimar al PSD a venit cu o echipă de conducere în care se regăsesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Vasile Dîncu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite