Boc îi „curtează“ pe liberali: „Unde-s doi, puterea creşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc ar vrea alianţă cu PNL, dar fără Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul
Emil Boc ar vrea alianţă cu PNL, dar fără Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul

Emil Boc a declarat, miercuri, că este posibilă constituirea unei alianţe de dreapta care să includă Partidul Naţional Liberal, însă a exclus ipoteza unei înţelegeri cu preşedintele formaţiunii, Crin Antonescu.

„Crin Antonescu şi-a demonstrat propria incompetenţă şi incapacitate de a fi un lider autentic şi care să ofere perspectiva câştigării funcţiei prezidenţiale. Cred că PNL, fără Crin Antonescu, poate fi prins într-o formulă de dreapta şi care să asigure guvernarea României pentru următorii ani“, a spus Emil Boc.

Întrebat cum vede propunerea deputatului PDL Elena Udrea ca dreapta să aibă un singur candidat, Boc a răspuns că ideea va creşte forţa dreptei.

„Vorba românească «Unde-s doi, puterea creşte» este valabilă şi în cazul partidelor de dreapta. Cu siguranţă, forţa dreptei va fi certă dacă va reuşi să îşi impună un singur candidat care să se bată cu candidatul PSD sau USL, pentru că este posibil ca cele două formaţiuni să candideze separat la prezidenţiale“, a mai spus Boc.

Anterior, deputatul PDL Elena Udrea declarase că ar ideal ca dreapta să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale din 2014, însă a precizat că l-ar exclude, la rândul ei, dintr-o înţelegere pe liderul PNL Crin Antonescu. Totodată, ea crede că Emil Boc l-ar învinge pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni, dacă ambii ar candida.

„Emil Boc îl bate pe Ponta în momentul ăsta“, a mai spus Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite