VIDEO Înregistrarea cu Petre Daea care face furori pe Facebook, după declaraţiile despre cormorani: „Avem producţie bună la orz, domnule Tucă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestaţia avută în faţa parlamentarilor europeni a reuşit să-l facă celebru în toată Europa pe ministrul Petre Daea.

„A se vedea populaţia de cormorani. Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Vă mulţumesc pentru întrebări! Bravo!", a spus ministrul Agriculturii, miercuri, într-un discurs năucitor în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preşeşedinţiei Consiliul Uniunii Europene. 

Declaraţia privind cormoranii a avut un mare ecou în ţară, unde a stârnit glume şi critici deopotrivă, iar pe Facebook a început să fie redistribuită o înregistrare cu Daea din cadrul unei emisiuni din 2004. Filmuleţul redă un fragment din emisiunea lui Robert Turcescu, care l-a avut invitat în emisiune pe Petre Daea.

“Întâlnirea mea cu Daea e însă antologică şi s-a petrecut în studioul emisiunii 100%. Petre Daea nu m-a scos din "domnul Tucă". Mi-am pus eticheta la buzunarul camăşii, i-am atras atenţia că mă cheamă Turcescu, degeaba!”, preciza realizatorul în postare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite