Prea beat să fure

Prea beat să fure

Un hoţ a ajuns pe mâinile poliţiştilor ieşeni pentru că era prea beat. În timp ce discuta cu doi vecini, Marius Roznovăţ a văzut că în maşina personală, parcată la câţiva metri

Popoarele mature fac reforme, cele primitive vînează ţapi ispăşitori. #Europa e femeie a fost sloganul de pe stindardul noii preşedinte a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, medic, mamă a şapte copii, reformatoare în domeniul asistenţei familiei, care a trimis vorbă statelor membre că vrea jumătate dintre membrii executivului european femei.

acum 25 zile · comentarii (0)

Nu ştiu câţi dintre voi sunteţi mulţumiţi de noile formaţiuni politice. Noi, un număr important din societatea românească nu ne regăsim în ele, deşi suntem conştienţi că e nevoie de forţe care să îi înlocuiască pe cei care ne-au condus destinele de la Revoluţie încoace. Aşadar, duminică vom porni o nouă mişcare, având ca bază valorile pe care nu le-am regăsit în actuala ofertă politică: identitate, naţiune, familie, credinţă, libertate.

acum 16 zile · comentarii (6)

Este extrem de posibil ca răspunsul să fie pozitiv. Întrebarea este de a şti căreia dintre cele două iniţiative de formare a unei coaliţii navale pentru asigurarea securităţii circulaţiei în Golful Ormuz vom dori să răspundem, asumându-ne integrarea în două proiecte bazate pe viziuni oarecum diferite.

acum 30 zile · comentarii (23)

În Valea Uzului, doar morţii mai trăiesc. Şi fantomele trecutului, înviate de UDMR. Aşa cum este reclamaţia lui Kelemen Hunor privind crucea de piatră din cimitirul satului, pentru că ar fi simbol legionar. Şi Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului „Elie Wiesel“ s-a „crucit“ în faţa aberantei solicitări ca Ministerul Culturii să-şi retragă avizul pentru valoarea artistică a simbolului creştin.

luna trecuta · comentarii (167)

După cum probabil aţi tot citit în ultimele zile, vecini noştri de la sud de Dunăre, s-au confruntat cu cea mai mare breşă de securitate din Europa de Est: date personale, incluzând informaţii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, autoritatea fiscală a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

luna trecuta · comentarii (1)

La finele anului trecut, era dat publicităţii raportul „Mapping the Risk of Serious and Organised Crime Infiltration in Europe“ din cadrul Proiectului MORE, realizat cu sprijinul Comisiei Europene, Joint Research Centreon Transnational Crime în parteneriat cu Consiliul suedez pentru prevenirea infracţionalităţii şi Institutul german pentru probleme internaţionale şi de securitate, având ca parteneri Europol, Ministerul italian de Interne şi BKA.

luna trecuta · comentarii (47)

Aşa după cum era de prevăzut, referendumul lui Klaus Iohannis a fost degeaba. Eu nu am televizor, dar din ce am văzut prin presa electronică, nu am fost singura care să avertizeze că referendumul preşedintelui Iohannis era neconstituţional; măcar Traian Băsescu, dacă nu şi alţii, făcuseră această observaţie elementară.

luna trecuta · comentarii (0)