Mihai Gâdea şi Antena 3, obligaţi de justiţie să redea în emisiunea „Sinteza Zilei” o sentinţă în cazul unei afirmaţii nefondate de „ofiţer acoperit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihai gadea foto facebook
mihai gadea foto facebook

Postul de televiziune Antena 3 şi directorul Mihai Gâdea trebuie să redea dispozitivul unei sentinţei în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, ca formă de reparare a prejudiciului moral adus onoarei, demnităţii, reputaţiei şi imaginii în cazul unei persoane despre care au afirmat că ar fi ofiţer acoperit.

„Admite în parte cererea. Obligă pârâţii Gâdea Mihai şi Antena 3 la redarea dispozitivului prezentei hotărâri în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, ca formă de reparare a prejudiciului moral adus onoarei, demnităţii, reputaţiei şi imaginii reclamantului, în raport cu afirmaţia privind presupusa calitate de ofiţer acoperit a reclamantului Ionescu Vlad, făcută în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” difuzată la postul de televiziune Antena 3, la data de 26 octombrie 2014. Respinge în rest cererea. Obligă pârâţii la plata cheltuielilor de judecată, în sumă de 3.140 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Document: Hotarâre  18500/2016  28.10.2016

Potrivit unei monitorizări Hotnews, emisiunea din 26 octombrie a avut ca temă alegerile prezidenţiale. În această emisiune s-a discutat şi despre votul din străinătate din 2009. In studioul TV s-a susţinut că în ambasadele Romaniei ar fi avut  loc fraude uriase.

„L-am gasit pe acoperitul care a fraudat alegerile in 2009. Ionescu Vlad”, s-a arătat în emisiune.  Dovezile „zguduitoare” prezentate: o reclamatie depusa atunci la BEC ca un presedinte de sectie a permis votul pana la ora 22.30. Mihai Gadea ar fi plusat: „Noi simţeam aceste voturi”. Invitaţii convin că „sigur omul era ofiter acoperit”.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite