EXCLUSIV Două doctoriţe de la Balş mi-au spus că fratele meu a luat un alt virus din spital, susţine fratele lui Toni Tecuceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti Actorul Toni Tecuceanu ar fi împlinit pe 13 ianuarie 38 de ani
Bucureşti Actorul Toni Tecuceanu ar fi împlinit pe 13 ianuarie 38 de ani

Fratele actorului Toni Tecuceanu, despre care se spune că ar fi murit de gripa A H1N1, a declarat, în exclusivitate pentru "Adevărul" că fratele său a contactat cât era spitalizat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" un alt virus, foarte puternic, care l-ar fi putut omorî.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM POŢI SĂ AFLI ACASĂ LA TINE DACĂ AI GRIPĂ PORCINĂ

UPDATE: Fratele actorului spune că medicii din Institutul „Matei Balş” l-au avertizat că Toni s-a infectat cu un nou virus. „Despre acest virus, luat din spital, mi-au spus două doamne doctor, una de la terapie intensivă şi una dintre cele care îi urmăreau tratamentul. Era o denumire latinească parcă, dar nu mi-o mai amintesc. La un moment dat, o doamnă doctor de la ATI m-a chemat în birou la ea şi mi-a spus că s-ar putea ca noua infecţie să ajungă la rinichii lui Toni. Sunt convins că medicii de acolo au făcut tot posibilul de a-mi salva fratele, însă nu înţeleg de ce virusul nou nu apare pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni”, ne-a declarat Paul Tecuceanu, fratele actorului.

Acesta îşi mai aminteşte că medicii i-au mai spus că în ultimele zile l-au pus pe Toni Tecuceanu la perfuzii cu medicamente foarte tari, pentru a combate noul pericol, însă nu reuşeau să îi scadă deloc temperatura. Fratele actorului îşi aminteşte că în ultima zi de viaţă a lui Toni doctorii intenţionau să-i facă noi investigaţii lui Toni, anume o bronhoscopie şi o tomografie computerizată. „Mi-au zis chiar că, dacă e nevoie, vor interveni chirurgical. N-a mai fost timp de nimic, pentru că a doua zi dimineaţă, fratele meu a murit”, îşi aminteşte ruda acestuia. El ne-a infirmat zvonul potrivit căruia Toni Tecuceanu s-ar fi vaccinat înainte de a se îmbolnăvi.

Citiţi în ziarul Adevărul confesiunile complete ale lui Paul Tecuceanu despre moartea fratelui său şi tragedia unei tinere din Caracal, care şi-a pierdut, în doar câteva zile, mama şi iubitul, din cauza gripei noi.

UPDATE:  „Fratele meu a contactat un alt virus cât timp era spitalizat, foarte puternic, iar cei din spital încercau să-l combată cu medicamente tari, aduse din SUA”, ne-a declarat fratele lui Toni, Paul Tecuceanu. El susţine că nu-şi mai aminteşte numele virusului, însă nu înţelege de ce acesta nu apare pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni la care familia a avut acces. „Mă întreb dacă nu cumva acest virus l-a omorât pe fratele meu”, se întreabă Paul.

Decesul lui Toni Tecuceanu a fost folosit pentru a face publicitate vaccinului împotriva gripei A H1N1, susţine fratele actorului pe blogul persoanal. Acesta afirmă că pe hârtiile oficiale nu este trecută la cauza morţii şi gripa porcină. Atât bebeluşa Oana Ioniţă, cât şi fratele "cârcotaşului" vorbesc pe bloguri despre ultimele zile ale lui Toni.

Fratele actorului atrage atenţia pe blogul său că decesul lui Toni ar putea fi doar o manipulare pentru a se face reclamă la vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino. După moartea actorului mii de români au făcut cozi imense la spitale pentru a se vaccina. "Nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare", declară Paul Tecuceanu.

"Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte. Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină", scrie Paul, fratele lui Toni.

Citiţi şi:

Buzău: A orbit după ce s-a vaccinat împotriva A H1N1

Frica de moarte a învins-o pe cea de vaccin

Potrivit acestuia din niciuna dintre persoanele care au fost în preajma lui Toni în zilele în care se presupune că era infectat cu gripă porcină nu s-a îmbolnvit, nici bebeţluşa Oana care a stat cu el ore întregi şi a mâncat din aceaşi mâncare cu Toni, nici jurnalistul de la "Adevărul" care l-a intervievat pe actor. .

"Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1", mărturisşte fratele actorului.

Acesta nu-şi poate explica de ce din trei teste de gripă porcină câte i s-au făcut lui Toni  doar ultimul a ieşit pozitiv, din moment ce doctorul Adrian Streinu-Cercel spunea că Toni are virusul în corp de opt zile înainte de internare.Termenul a fost redus apoi la trei zile.

"I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”", scrie Paul Tecuceanu pe blogul său.

Potrivit acestuia prima oară i s-a comunicat din partea medicilor de la Balş că Toni a murit din cauza unui atac de cord.

"Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Şi, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din viață, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit", declară Paul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite