De ce are Gheorghe Dincă interdicţie de a intra în Italia. Suspectul în cazul Alexandrei a fost plecat cu familia în peninsulă mai mulţi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă are interdicţie de a intra pe teritoriul Italiei, după ce a fost plecat alături de familie în această ţară pentru a munci. Bărbatul a revenit însă în România după ce a fost acuzat că ar fi vrut să o agreseze pe fiica unei femei cu care avea o aventură.

Potrivit Mediafax, Dincă, zis Popicu, în vârstă de 66 de ani, a fost plecat în Italia, alături de soţia sa, care muncea în această ţară de mai mult timp. Bărbatul, spun vecinii, ar fi avut o o aventură cu o altă femeie plecată din zonă şi Poliţia italiană i-a dat interdicţie bărbatului să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Popicu a revenit astfel în România, iar în urmă cu o lună s-a întors şi soţia sa, care ar fi locuit cu el câteva săptămâni, după care, din cauză că ar fi bătut-o, s-ar fi mutat la unul dintre cei patru copii, care locuişte în apropiere de Deveselu.

De altfel, Elena, soţia lui Gheorghe Dincă, a participat sâmbătă la percheziţii, iar doi dintre copii cuplului au fost şi ei audiaţi.

Dincă este principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Fata, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost arestat sâmbătă, 27 iulie, pentru 30 de zile, şi este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite