Cristian Borcea, internat la Secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, pentru probleme la un picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa primită în dosarul transferurilor de jucători, şi internat, sub pază, la Secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, pentru probleme la un picior, au declarat miercuri, pentru News.ro, surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Potrivit surselor citate, Borcea a fost dus marţi dimineaţă din penitenciar la Spitalul Floreasca, pentru investigaţii medicale, după ce s-a plâns că are probleme la un picior, iar testele nu ar fi putut fi făcute într-un spital penitenciar.

Medicii iau în calcul o eventuală operaţie la picior, au mai spus sursele citate.

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară.

Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în dosarul transferurilor de jucători.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite