Chestorul Dan Fătuloiu, demis în noiembrie 2010 de la MAI, a fost numit ataşat pe probleme de interne la Roma

Chestorul Dan Fătuloiu, demis în noiembrie 2010 de la MAI, a fost numit ataşat pe probleme de interne la Roma

După realizarea flagrantului, Fătuloiu a făcut declaraţii riscante care au dus la demiterea sa

Chestorul Dan Fătuloiu a fost numit în funcţia de ataşat pe probleme de interne la ROma, prin ordinul ministrului Traian Igaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor au confirmat marţi seară pentru Mediafax că ministrul Traian Igaş l-a numit pe chestorul Dan Valentin Fătuloiu în funcţia de ataşat pe afaceri interne la Roma.

Chestorul a fost demis în noiembrie 2010 din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită.

Omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu a fost arestat atunci în urma unui denunţ efectuat de Dan Fătuloiu. Fostul secretar de stat l-a denunţat pe Cătălin Chelu că a vrut să îi ofere mită în valoare de un milion de euro în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: