1.500 de poliţişti vor supraveghea traficul pe drumurile naţionale şi europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1.500 de poliţişti vor supraveghea traficul pe autostrăzi şi drumuri naţionale în perioada mini-vacanţei de 1 Mai
1.500 de poliţişti vor supraveghea traficul pe autostrăzi şi drumuri naţionale în perioada mini-vacanţei de 1 Mai

În perioada mini-vacanţei de 1 Mai, 300 de aparate radar şi peste 1.500 de poliţişti rutieri vor supraveghea traficul pe drumurile naţionale şi europene, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În următoarele zile, din cauza vacanţei de 1 Mai şi Paşti, se anticipează trafic intens pe principalele drumuri care leagă Capitala de staţiunile de pe litoral şi cele montante, astfel că poliţiştii vor fi prezenţi pe toate drumurile naţionale, dar şi pe autostrăzi, iar 294 de aparate radar vor monitoriza traficul. În plus, miercuri până la ora 15.00, circulaţie pe Autostrada Soarelui va fi supravegheată şi din aer, cu ajutorul unui elicopter.

Poliţiştii vor fi prezenţi şi pe drumurile naţionale ce leagă staţiunile turistice de marile oraşe, pe autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti - Ploieşti), sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei, precum şi pe traseele de acces spre aceste zone pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei, se mai precizează într-un comunicat de miercuri al IGPR. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite