Atac în centrul Bucureştiului: un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane VIDEO

Atac în centrul Bucureştiului: un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane VIDEO

Sindicatul Europol a anunţat, vineri seară, pe pagina de Facebook, că un bărbat înarmat cu un cuţit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane într-o zonă aglomerată a municipiului Bucureşti. Doi poliţişti rutieri au intervenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

”ACUM! Atac în plin centrul Bucureştiului! Un bărbat înarmat cu un cuţit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane într-o zona aglomerată a Bucureştiului. La auzul strigătelor de disperare, doi poliţişti rutieri aflaţi în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ şi l-au dezarmat. Se pare că persoană este cunoscută cu afecţiuni psihice. O intervenţie promptă a poliţiştilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!”, a transmis, vineri seară, Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.
 
Potrivit sursei citate, din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecţiuni psihice care nu urmează un tratament.
 
”Asta spune multe despre siguranţă/nesiguranţă din spaţiile publice”, au mai transmis sindicaliştii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: